keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää Joulupäivää kaikille!


Se olis sitten joulu.... Kelistä päätellen ei ihan voi sanoa et olis joulu. Maa on lumeton ja taivaalta tulee vettä :( Koiratkin ovat ihan masentuneita, eivät tykkää olla tarhassa. Syksyllä käytiin Turon ja Akin kanssa kahdessa match show:ssa. Ellivuoressa oltiin 29.9 ja siellä Aki oli isojen aikuisten sinisten 2 ja Turo oli isojen aikuisten punaisten 1 ja BIS 2. Sastamalan Stormissa oltiin 13.10 Aki oli isojen aikuisten sinisten 3 ja Turo oli isojen aikuisten punaisten 1 ja BIS 1. Saatiin syksellä rekikin lakattua, jospa sitä pääsisi ensi vuonna koittamaan...















Inka kävi Hyvinkäällä Artun kanssa ryhmänäyttelyssä. Siellä piti olla huskyillä Esko Nummijärvi, mutta oli tuomari muutos ja niimpä meillä oli Riitta Lahtovaara, ei mitenkään huonosti kuitenkaan mennyt, vaan Inka oli AVO ERI2. Ja Arttu sai Ruotsalaiselta tuomarilta VAL ERI4. Kirppukin käväisi Tuuloksessa saaden VAL EH4. Tällä kertaa Kirsi Honkanen ei oikein pitänyt.... Aki aloitti ihan viralliset näyttelyt pitkästä aikaa, 5.10 Tuuloksen ryhmänäyttelyssä, ollen NUO ERI1 SA PU1 ROP ja RYP4 ja sai toisen sertinsä. Jyväskylä KV 16.11. NUO EH1 ja sitten oltiin Messarissa 15.12. Siellä Aki olikin jo avoimissa uroksissa. Uroksia oli muistaakseni 9 ja Aki hienosti AVO ERI2 SA. Arvostelut on päivitetty. Akin kuva Tuuloksesta, kuvannut Jin Kaakinen (ansun kuvat)
Arttu on ontui oikeaa jalkaansa kuukausi sitten. Käytiin eläinlääkärissä ja sen molemmat jalat kuvattiin. Oikeassa olkanivelessä oli pientä muutosta, mutta varmaa ei ole aiheuttaako se ontumisen. Saatiin neljä carthoven piikkiä viiden päivän välein ja nyt syödään särkylääkettä vuoden loppuun ja sitten katsotaan tilanne uudestaan täytyykö se jalka tähystää.
Lopuksi Artu ja Akin lepohetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti