sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

KESÄ!

Kesä alkaa kohta olla ohi..... No ei ny kai vielä, kun helteetkin alkoi uudestaan.
Meillä on vietetty aika rauhallista kesää. Muutamissa näytelmissä on käyty Artun , Kirpun ja Inkan kanssa. Mätsäreitä ei ole nyt osunut sillain et olis päässyt käymään Akin, Turon tai Sisun kanssa.
Akin kemiallisen kastraation loppumista odotellaan, ollaan menty jo kohta seisemän kuukautta ja suurempia muutoksia ei ole ollut käyttäytymisessä. Kovin on poika saanut käskytystä Kirpulta, toivottavasti on poika ottanut opikseen ja sopeutuisi laumaan kastraation loputtua. Muutenhan Aki on luonteeltaan aivan ihana, hieman ehkä tottelematon, mutta onhan se vielä nuorikin.

Siilit ovat tehneet meille iltalenkeillä hieman äksöniä..... Varsinkin Arttu ja Aki ovat kovasti niiden perään. Mua vietiin nimittäin tässä pari viikkoa sitten kuin litran mittaa kohti ojaa.... Pääsi siinä muutama ärräpää!! Ja se on todella inhottavaa, kun seuraavan kerran ohitetaan paikka missä on ollut siili tai kissa, niin se on siellä myös seuraavalla kerralla.... Naapurin kissakin sai yhdellä lenkillä hieman tuntumaa meidän Akista... Onneksi selvittiin säikähdyksellä tai siis minä selvisin ja kissa!

Syksyn tultua täytyisi taas aloittaa tokoilut, mutta nyt mulla on vaan yksi vuoro. On sillain hankalaa, kun haluaisi käyttää useampaa koiraa kentällä. Vaikka me tuskin koskaan päästään kisailemaan asti, mutta onhan se koirille vaihtelua päästä joskus muuallekkin, missä on muita koiria. Olen koittanut tokoilla myös koulun parkkipaikalla, mutta eihän se ole sama asia kun ei ole muita koiria häiriöimässä.


Muutamat näyttely arvostelut päivitetty koirien omille sivuille....


Kesän kuvasaastetta..
Sisarukset ottaa aurinkoa     















Hännän vetoa....                  


















Koko lauma....














Kesäistä illan viettoa.....


Vartiossa.............
Aki pohtii seuraavaa siirtoa....... 
Inka päätti mennä kaappiin..........



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti