keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Hesa Winner ja Turon saapuminen

Heissan!

Käväisimme lauantaina 11.12. Helsingissä näyttelyssä Artun ja Kirpun kanssa. Lähdimme Merjan kanssa liikkeelle Kylmäkoskelta 6.30, olin siis herännyt klo 5.15. Ja päivästä oli tiedossa pitkä, koska uusi tulokkaamme saapui Suomeen noin puol viiden aikaan iltapäivällä.

Kehät meillä alkoi klo 10.00 ja tuomarimme Italiasta oli todella nopea, oli ottanut 60 sammaria jo klo 13.00 mennessä!
Arttu sai valioissa ERI:n ja Kirppu sai valioissa H:n. Tuomari ei jostain syystä tykännyt Kirpusta, noh...... olihan Kirppu karvaton! Tuomari sanoi minulle ihan suoraan arvostelun jälkeen, et "I´dont like this bitch." Se oli hyvin selkeästi sanottu. Arvostelut voi lukea koirien omilta sivuilta.

Niin ja tämä meirän uusi tulokas Turo........ aikas hyvin tuo vanhempi sakki otti sen vastaan. Kirppu ja Inka ovat hieman olleet kireinä, en sitten tiedä johtuuko se "äidillisistä" vastoista. Inka leikkii mielellään Turon kanssa ja Kirppu tuppaa menemään siihen väliin ja muutaman kerran on ollut pientä välien selvittelyä sisällä, ei kuitenkaan mitään suurempia. Ulkona kaikki kyllä menee suht hyvin. Olenkin antanut Inkan leikkiä Turon kanssa sisällä, kun muut on ulkona. Sisu leikkii pojan kanssa kyllä ulkona, mutta sisällä ei niinkään vaan ärähtelee pojalle. Arttu taas tapansa mukaan menee pikkusta karkuun, niinkuin kaikkia pentuja! Uskoisin pojan kasvaessa ongelman
poistuvan.
Laitanpa muutaman kuvan mitä tänään nappailin.
Ensin leikitään............


















Ja leikkien jälkeen sopu sijaa antaa.........
















Inka ja Turo leikkimässä............

Laittelen uusia kuvia pennun kasvaessa.

Joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti